No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Master Color Toner for HP LJ 5000 max.cap.(10k.) C4129X

Компатибилен
2.360,00 mkd
  • +
    -

Опис

 

Модели на машини

10.000pages/5%cov C4129X HP29X LJ 5000 SERIE LASERJET LJ 5100 LJ 5100DTN LJ 5100TN EP-62 HPC4129X    

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software