No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Master Color toner for Konica Minolta BizHub 164/165/184/185/195/215/235/266 (12k.) TN116/TN118 A1UC050 A3VW050

Компатибилен
1.100,00 mkd
  • +
    -

Опис

Модели на машини

Konica Minolta 5000 TN116 black A1UC050 MINOLTA BIZHUB164 BIZHUB 164

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software