No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ drum for Brother DCP 8110/HL5440/5450/61180/8950 (30k.) DR3300

Компатибилен
1.250,00 mkd
  • +
    -

Опис

 

Модели на машини

BROTHER:DCP 8110DN, DCP 8250DN, HL 5440D, HL 5450DN, HL 5470DW, HL 6180DW, HL 6180DWT, MFC 8510DN, MFC 8520DN, MFC 8950DW, MFC 8950DWT

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software