No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ toner for Brother DCP L2500D,2540DN, HL-L2300D, 2340DW, 2360DN, 2365DW, MFC L2700DW, L2720DW, L2740DW (2.6k.) TN-2320

Компатибилен
480,00 mkd
  • +
    -

Опис

Модели на машини

2600pages ISO/IEC 19752 Brother DCP L2500D, DCP L2540DN, HL-L2300D, HL-L2340DW, HL-L2360DN, HL-L2365DW, MFC L2700DW, MFC L2720DW, MFC L2740DW

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software