No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ toner for Samsung ML-1660/1665/SCX3200/3217 (1.5k.) MLTD1042S

Компатибилен
770,00 mkd
  • +
    -

Опис

 

Модели на машини

1500pag/5%cov Toner+OPC black Samsung MLT-D1042S MLTD1042S MLT D1042S MLT-D1042S/ELS MLTD1042S/ELS MLT D1042SELS ML1660 ML 1660 ML1660ML ML 1660ML ML1665 ML 1665 ML1665ML ML 1665ML ML1670 ML 1670 ML1670ML ML 1670ML ML1675 ML 1675 ML1675ML ML 1675ML ML1860 ML 1860 ML1860ML ML 1860ML ML1865W ML 1865W SCX3200 SCX 3200 SCX3205 SCX 3205 SCX3205W SCX 3205W SAM20180

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

Слични производи

FREE live chat software