No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Utax crtg. for Brother MFC J6510DW/J6710DW/J6910DW black (2000p.) LC59/1280BK, BI-1280XL BK*E

Компатибилен
110,00 mkd
  • +
    -

Опис

Модели на машини

2400pages/5%cov black LC-1280XLBK LC1280XLBK LC 1280XLBK LC1280 BROTHER MFC-J5910DW MFCJ5910DW MFC J5910DW MFC-J6510DW MFCJ6510DW MFC J6510DW MFC-J6710DW MFCJ6710DW MFC J6710DW MFC-J6910DW MFCJ6910DW MFC J6910DW BROLC1280XLBK

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software