No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Canon crtg.for Pixma MG5700/5750/6850/7750 multipack CL571 b/c/m/y (350p.) 0386C005

Оригинален Canon
4 100.00 mkd / €66.79
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

CANON PIXMA MG5750, MG5751, MG5752, MG5753, MG6850, MG6851, MG6852, MG6853, MG7750, MG7751, MG7752, MG7753, TS5050, TS5055, TS5053, TS5051, TS6050, TS6052, TS6051, TS8050, TS8051, TS8052, TS8053, TS9050, TS9055  

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.