No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HP printhead for OJ Pro 8000 magenta/cyan No.940 C4901A PR 06/2018

Оригинален HP
  • Производител: HP
  • Шифра на мојтонер.мк: ad.hpc4901a*
  • ОЕМ шифра: C4901A
  • Достапност:
930.00 mkd / €15.20
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Hewlett Packard Officejet Pro-Serie 8500 Wireless Staples EcoEasy Edition, 8000, 8500, 8500 AIO, 8000 Wireless, 8500 W, 8000 AIO, 8000 W, 8500 Wireless, 8500 A, 8500 A Plus, 8000 Enterprise, 8000 Enterprise E-AIO, 8500 A Premium, 8500 Premier HP 940 cyan

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.