No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HP crtg. for OJ K5400/K550 magenta high cap.17.1ml.(1.98p.) No.88xl C9392AE

Оригинален HP
1 730.00 mkd / €28.18
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Hewlett Packard Officejet Pro K-Serie 550, 550 DTN, 550 DTWN, 5400, 5400 DN, 5400 DTN, 8600, 8600 DN, 5400 N, 5300, 5400 TN, 5456, 5456 DN

Hewlett Packard Officejet Pro L-Serie 7580, 7680, 7780, 7480, 7400, 7500, 7600, 7700, 7590, 7500 A WI, 7550, 7555

 

HP 88 XL magenta C9392AE

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.