No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HP crtg. for OJ D4260/J5780/J5785 color (580p.) No.351xl CB338EE PR 11/20

Оригинален HP
2 880.00 mkd / €46.92
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 Рок на употреба 11/2020

No.351xl 14ml Vivera 580p/ISO CB338EE HP350 DESKJET DJ D4200 DESKJET DJ D4260 DESKJET DJ D4360 OFFICEJET OJ 5730 OJ J5700 OFFICEJET OJ 5780 OFFICEJET OJ 5785 OFFICEJET OJ 6410 OFFICEJET OJ 6415 OFFICEJET OJ 6424 PHOTOSMART PSC PHOTOSMART PS C4272 PHOTOSMART PS C4280 PHOTOSMART PS C4340 PHOTOSMART PS C4380 PHOTOSMART PS C4385 PHOTOSMART PS C4390 PHOTOSMART PS C4472 PHOTOSMART PS C4480 PHOTOSMART PS C4485 PHOTOSMART PS C5280 PHOTOSMART PS D5360 PHOTOSMART PS C4500 PHOTOSMART PS C4580 HP75xl HPCB338E-UUS    

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.