No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HP crtg. for OJ 6000/6500/7000 magenta (700p.) No.920xl CD973AE

ПРОМОЦИЈА
Оригинален HP
1 880.00 mkd / €30.63
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Hewlett Packard Officejet-Serie 6500, 6500 Wireless, 6000, 6000 Wireless, 6500 AIO, 7000, 6000 SE, 6500 SE, 6000 AIO, 7000 SE, 7000 AIO, 7000 Wireless, 7000 Wide, 6000 Wide, 6500 Wide, 6500 A, 6500 A Plus, 6500 W, 7500 A, 7500 AE, 7500 A WF E-AIO, 7500, 7500 WF, 7000 IAL EDITION, 6000 IAL EDITION, 7000 A

 

HP 920 magenta XL CD973AE

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.