No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HP toner for P2035/P2055/D/DN (2.3k.) No.05 CE505AC

Оригинален HP
5 360.00 mkd / €87.32
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

2300pages CE505A HP05A LASERJET P2030 LJ P2030 LASERJET P2035 LJ P2035 LASERJET P2035N LJ P2035N LASERJET P2050 LJ P2050 SERIE LASERJET P2055 LJ P2055 LASERJET P2055D LJ P2055D LASERJET P2055DN LJ P2055DN LASERJET P2055X LJ P2055X HPCE505A  

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.