No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HP crtg. for Designjet T120/T520 black (38ml) No.711 CZ129A

Оригинален HP
  • Производител: HP
  • Шифра на мојтонер.мк: ad.hpcz129a
  • ОЕМ шифра: CZ129A
  • Достапност:
2 860.00 mkd / €46.59
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Hewlett Packard Designjet T-Serie 521 (36""), 520 (24""), 120 (24""), 120 (24""), 120 (24""), 120 (24""), 120 (24""), 125 (24""), 125 (24""), 130 (24""), 130 (24""), 520 (24""), 520 (36""), 520 (36""), 520 (36""), 520 (24""), 520 (24""), 520 (24""), 525 (24""), 525 (24""), 525 (36""), 525 (36""), 530 (24""), 530 (24""), 530 (36""), 530 (36""), 520 (36""), 120 (24""), 520 (24"")

 

HP 711 black CZ129A

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.