No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HP crtg. for OfficeJet 8218/8710/8720 magenta (700k.) No.953, F6U13A

Оригинален HP
1 820.00 mkd / €29.65
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Hewlett Packard Officejet Pro-Serie 7730 AIO, 7730, 7720 WF AIO, 8718, 8710, 8720, 8730, 8740 AIO, 8218, 8210, 8721, 8725, 8727, 8728, 7740, 7740 AIO, 8740, 8718, 8719, 8715, 8716, 8717, 7720, 7720 WF AIO, 7720 WF

 

HP 953 magenta F6U13A

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.