No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HP crtg.for OJ 6960 Pro 6970 yellow (315p.) No.903 T6L95A

Оригинален HP
810,00 mkd
  • +
    -

Hewlett Packard Officejet-Serie 6950, 6950, 6950 AIO, 6950

Hewlett Packard Officejet Pro-Serie 6860 AIO, 6960 AIO, 6970, 6970 AIO, 6960, 6860

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software