No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Lexmark Drum for MS/MX 310D/312/410D/510/610dn (60k.) 50F0Z00

Оригинален Lexmark
3 750.00 mkd / €61.09
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Lexmark MX-Serie 310 DN, 410 DE, 510 DE, 610 DE, 410, 510, 610, 511, 511 DE, 511 DHE, 611, 611 DE, 611 DHE, 511 DTE, 410 DETD, 310, 317, 317 DN, 417, 417 DE, 517, 517 DE, 617, 617 DE

Lexmark MS-Serie 510 DN, 310 DN, 310 D, 410 DN, 410 D, 610 DTE, 610 DN, 610 DE, 310, 410, 510, 610, 312 DN, 312, 511, 511 DE, 415, 415 DN, 315, 315 DN, 317, 317 DN, 417, 417 DN, 517, 517 DN, 617, 617 DN

 

Lexmark Drum 50F0Z00

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.