No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Lexmark Imaging Unit for MS 710/810/811DN/DTN (100k.) 52D0Z00

Оригинален Lexmark
3 280.00 mkd / €53.43
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Lexmark MX-Serie 711, 711 DE, 711 DHE, 711 DTHE, 717, 717 DE, 718, 718 DE

Lexmark MS-Serie 810 DXME, 811, 812, 810, 811 N, 811 DN, 811 DTN, 812 D, 812 DN, 812 DE, 810 DE, 810 DN, 810 DTN, 810 N, 710, 710 DN, 711, 711 DN, 812 DTN, 817, 817 DN, 818, 818 DN

 

Lexmark 52D0Z00

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.