No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Panasonic toner for KX-MB1500/1520/1530 KX-FAT390X (1.5k.)

Оригинален Panasonic
4 130.00 mkd / €67.28
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Panasonic KX-MB-Serie 1500, 1520, 1530

 

Panasonic 390 KX-FAT390X

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.