No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Pantum drum unit DL-5120 for Pantum BP5100ser./BM5100 ser. (30k.)

Оригинален Pantum
5 460.00 mkd / €88.95
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Pantum P-Series P3010D, P3010DW, P3300DN, P3300DW

Pantum M-Series M6700D, M6700DW, M7100DN, M7100DW, M6800FDW, M7200FD, M7200FDN, M7200FDW , M7300FDN, M7300FDW

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.