No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Ricoh toner for Aficio 1515 Type 1270D 6/1 (7k.) 888261

ПРОМОЦИЈА
Оригинален Ricoh
1 900.00 mkd / €31.05
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Ricoh Aficio-Serie 1515, 1515 F, 1515 PS, 1515 MF

Ricoh Aficio MP-Serie 161, 161 F, 161 LN, 161 L, 161 SPF, 171 F, 171, 171 SPF, 201, 201 SPF, 171 LN, 201 F

 

Ricoh Type 1270d

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.