No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Xerox drum for C118/M118/WC123 (60k.) 13R589

Оригинален Xerox
12 060.00 mkd / €196.46
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

60.000pages 13R589 13R0589 13R00589 013R589 013R0589 WC-123 123 WORKCENTRE WORKCENTER WC-M118 M118 WCM118 WC-M118I M118I WCM118I WC-M122 M122 WCM122 WC-M123 M123 WCM123 WC-PRO123 PRO123 WCPRO123 WC-128 128 WC128 WC-M128 M128 WCM128 WC-PRO128 PRO128 WCPRO128 CC-C118 C118 CCC118 COPYCENTRE COPYCENTER CC-C123 C123 CCC123 CC-C128 C128 CCC128 XER20143

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.