No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Xerox drum for B225 (12k.) 013R00691

Оригинален Xerox
5 030.00 mkd / €82.21
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Xerox Phaser-Serie 3260, 3260 V/DNI

Xerox Workcentre-Serie 3225, 3225 V/DNI, 3225 DNI

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.