No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Xerox drum for WorkCentre3330/3335/3345 (30k.) 101R00555

Оригинален Xerox
4 880.00 mkd / €79.67
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Xerox Phaser-Serie 3330 DNI, 3330 V/DNI, 3330

Xerox Workcentre-Serie 3335 V/DNI, 3345 V/DNI, , I, IM, NI, 3335, 3345, 3335 D/NI, 3335 D/NIM, 3345 D/NI, 3345 D/NIM

Xerox WC-Serie 3345, 3345 D/NI, 3345 D/NIM, 3345 V/DNI

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.