No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Xerox toner for WC M123/128/133 (30k.) 006R01182

ПРОМОЦИЈА
Оригинален Xerox
3 850.00 mkd / €62.92
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

30.000pages Xerox 6R1182 6R01182 006R1182 006R01182 WC-123 123 WORKCENTRE WORKCENTER WC-M122 M122 WCM122 WC-M123 M123 WCM123 WC-PRO123 PRO123 WCPRO123 WC-128 128 WC128 WC-M128 M128 WCM128 WC-PRO128 PRO128 WCPRO128 CC-C123 C123 COPYCENTRE COPYCENTER CC-C128 C128 CCC123 CCC128 XER20142

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.