No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Acro counter chip for Brother HL L2375/DCP L2510D/ L2550DN/MFC L2750 (3k.) TN2420

  • Производител: Counter chips
  • Шифра на мојтонер.мк: ca.cc.br2420
  • ОЕМ шифра: TN2420
  • Достапност:
130.00 mkd / €2.12
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -
BROTHER:DCP L2510D, DCP L2550DN, HL L2310D, HL L2370DN, MFC L2710DN, MFC L2710DW, MFC L2730DW, MFC L2750DW

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.