No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Acro counter chip for HP LJ Pro MFP M127fn black (1.5k) CF283A

  • Производител: Counter chips
  • Шифра на мојтонер.мк: ca.cc.hpcf283a
  • ОЕМ шифра: CF283A
  • Достапност:
160,00 mkd
  • +
    -

 

 

1500pages ISO/IEC19798 black CF283A CF283 HP83A 83A LJPROMFPM127 LJ PROMFP M127 LASERJET LJPROMFPM127FN LJ PROMFP M127FN LJPROMFPM127FW LJ PROMFP M127FW LJPROMFPM125 LJ PROMFP M125 LJPROMFPM125NW LJ PROMFP M125NW

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software