No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Acro counter chip for HP 1160/1300/1320/2300/2400/2410/2420A Q5949A/Q6511/7551A

  • Производител: Counter chips
  • Шифра на мојтонер.мк: ca.cc.hpuni-a
  • ОЕМ шифра: Q5949A,Q6511A,Q6511A
  • Достапност:
100.00 mkd / €1.63
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Compatible Chip-Hp Universal Compatible Chip

(1160/1300/1320/2300/2400/2410/2420/2430/4200/4250/ 4300/4350/4345/) A/X

Hp Universal Compatible Chip (1160/1300/1320/2300/2400/2410/2420/2430/4200/4250/ 4300/4350/4345/) A/X

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.