No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Acro counter chip for Lexmark E260 (3.5k.) E260A11E

  • Производител: Counter chips
  • Шифра на мојтонер.мк: ca.cc.lex260
  • ОЕМ шифра: E260A11E
  • Достапност:
1 050.00 mkd / €17.11
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Compatible Chip-Lexmark E260/360/460

Lexmark E260/360/460

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.