No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Acro counter chip for Lexmark X264/X363/X364 (9k.) X264H21G

  • Производител: Counter chips
  • Шифра на мојтонер.мк: ca.cc.lex264
  • ОЕМ шифра: X264H21G
  • Достапност:
270.00 mkd / €4.41
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Compatible Chip-Lexmark X264/X363/X364  EU

Lexmark X264/X363/X364

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.