No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Acro counter chip for Minolta PagePro 1300W/1350W (6k.) 1710567-002

  • Производител: Counter chips
  • Шифра на мојтонер.мк: ca.cc.min1300
  • ОЕМ шифра: 1710567-002
  • Достапност:
100.00 mkd / €1.63
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Compatible Chip-Konica Minolta PagePro 1300W/1350W/1380MF/1390MF

Konica Minolta PagePro 1300W/1350W/1380MF/1390MF

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.