No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Acro counter chip for Samsung M2020/2020W/2022W/2070W (1k.) D111S

  • Производител: Counter chips
  • Шифра на мојтонер.мк: ca.cc.sam2020
  • ОЕМ шифра: MLT- D111S
  • Достапност:
370,00 mkd
  • +
    -

Samsung ML-2950/ML-2951/ML-2955/Samsung SCX-4729FW/SCX-4728FD/SCX-4729FD

Samsung ML-2950/ML-2951/ML-2955/Samsung SCX-4729FW/SCX-4728FD/SCX-4729FD

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software