No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Acro counter chip for Samsung ML-2150/2151N/2152W/2550 (8k.) ML2150D8

  • Производител: Counter chips
  • Шифра на мојтонер.мк: ca.cc.sam2150
  • ОЕМ шифра: ML-2150D8
  • Достапност:
210.00 mkd / €3.42
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Compatible Chip-Samsung ML-2150 2151N 2152W 2550 2551N 2552

Samsung ML-2150 2151N 2152W 2550 2551N 2552

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.