No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Acro counter chip for Samsung SL-M2675FN/M2625/M2875 (3k.) MLTD116L

  • Производител: Counter chips
  • Шифра на мојтонер.мк: ca.cc.sam2625x
  • ОЕМ шифра: MLTD116L
  • Достапност:
210.00 mkd / €3.42
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

3000pages/5%cov black high capacity MLT-D116L MLTD116L MLT D116L MLT-D116L/ELS MLTD116LELS MLT D116LELS M2625 M 2625 M2825 M 2825 M2675 M 2675 M2875 M 2875

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.