No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Acro counter chip for Samsung ML-2850D/2851ND (2k.) MLD2850A

  • Производител: Counter chips
  • Шифра на мојтонер.мк: ca.cc.sam2850a
  • ОЕМ шифра: ML-D2850A
  • Достапност:
210,00 mkd
  • +
    -

Compatible Chip-Samsung ML-2850D/2851ND

Samsung ML-2850D/2851ND

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software