No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Acro counter chip for Samsung ML-3470/3471 (4k.) MLD3470A

  • Производител: Counter chips
  • Шифра на мојтонер.мк: ca.cc.sam3470
  • ОЕМ шифра: ML-D3470A
  • Достапност:
100.00 mkd / €1.63
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Compatible Chip-Samsung ML-3470/3471

Samsung ML-3470/3471

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.