No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Acro counter chip for Samsung SCX 5330N/5530FN (8k.) SCXD5530B

  • Производител: Counter chips
  • Шифра на мојтонер.мк: ca.cc.sam5530
  • ОЕМ шифра: SCX-D5530B
  • Достапност:
100.00 mkd / €1.63
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Compatible Chip-Samsung SCX-5330N,5530FN  

Samsung SCX-5330N,5530FN

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.