No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Acro counter chip for Xerox Phaser 3210/3220 (4.1k.) 106R01486 (10/20)

  • Производител: Counter chips
  • Шифра на мојтонер.мк: ca.cc.xer3210x
  • ОЕМ шифра: 106R01486
  • Достапност:
170.00 mkd / €2.78
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Compatible Chip-Xerox WorkCentre 3210/3220

 

Xerox WorkCentre 3210/3220

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.