No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

DC prasok za HP P1006/P1505 (1kg.) CB435A/36A/CE285A/78A MPT7

  • Производител: Delacamp
  • Шифра на мојтонер.мк: dc.p.hp1006x
  • ОЕМ шифра: 35A, 36A, 85A, 78A
  • Достапност:
1 690.00 mkd / €27.53
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.