No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

DC Fuser pressure roller for HP P1005/1120

  • Производител: Delacamp
  • Шифра на мојтонер.мк: dc.pfr.hp1005
  • ОЕМ шифра: Н/А
  • Достапност:
1 180.00 mkd / €19.22
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.