No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Filter za printer dvojno pakuvanje

  • Производител: CleanOffice
  • Шифра на мојтонер.мк: fi.pe.x2
  • ОЕМ шифра: Н/А
  • Достапност:
1 630.00 mkd / €26.61
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Clean Office filters

 

Set of 2 pieces

Patented and certified by independent institutes (TÜV, ECARF)

Dimensions 150 x 120 x 50 mm

Ideal for most printers and copiers

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.