No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

Emstar crtg. for HP T2300 1100/ T610 / T1120 photo black (130ml.) No.72 C9370A H174

Компатибилен
  • Производител: Emstar
  • Шифра на мојтонер.мк: gr.hpc9370aem
  • ОЕМ шифра: C9370A
  • Достапност:
1.400,00 mkd
  • +
    -

 

No.72 130ml Ink C9370A HP72 DNJ T610 DNJ T620 DESIGNJET DNJ T700 DNJ T770 DNJ T790 DNJ T1100 DNJ T1100PS DNJ T1120 DNJ T1120HD DNJ T1200 DNJ T2300 HPC9370A

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software