No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

GR crtg. for HP DJ T 1100 / T610 / T1120/ T2300 cyan (130ml.) No.72 C9371A INHP72C

ПРОМОЦИЈА
Компатибилен
  • Производител: Green
  • Шифра на мојтонер.мк: gr.hpc9371a
  • ОЕМ шифра: C9371A
  • Достапност:
1 770.00 mkd / €28.93
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

No.72 130ml Vivera Ink C9371A HP72 DNJ T610 DNJ T620 DESIGNJET DNJ T700 DNJ T770 DNJ T790 DNJ T1100 DNJ T1100PS DNJ T1120 DNJ T1120HD DNJ T1200 DNJ T2300 HPC9371A

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.