No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ drum for Brother DCP7055/ HL2130/ MFC7460 (12k.) DR2200 Шифра 9734

Компатибилен
880.00 mkd / €14.34
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Brother HL-Serie 2240, 2240 D, 2250, 2250 N, 2250 DN, 2270 DW, 2310, 2130, 2240 L, 2135 W, 2132, 2230, 2240 TD, 2240 DN, 2270

Brother Fax-Serie 2840 C, 2840, 2940, 2845, llifax 2840

Brother Intellifax-Serie 2840 C, 2840, 2845, 2940

Brother MFC-Serie 7360 NE, 7360, 7360 N, 7460, 7460 DN, 7860, 7860 DW, 7240

Brother DCP-Serie 7055, 7060, 7060 D, 7065, 7065 DN, 7070, 7070 DW, 7055 W, 7060 DN

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.