No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ drum for Brother DCP L2512D, DCP L2532DW, OCP L2552DN, MFC L2712DN, MFC L2712DW, MFC L2732DW (12k.) DR2401

Компатибилен
1 030.00 mkd / €16.78
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Brother HL Serie: DCP L2512D, DCP L2532DW, OCP L2552DN, MFC L2712DN, MFC L2712DW, MFC L2732DW

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.