No.1 за тонери во МК
MK EN +389 72 302-954 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ Drum unit for Canon IR 2016/2018/2020/2022/2025/2030 (55k.) CEXV14 0385B002 NT-DCNPG28

Компатибилен
2 950.00 mkd / €48.22
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

Canon IR-Serie 2016, 2020, 2016 I, 2016 J, 2018, 2018 I, 2022, 2022 I, 2025, 2025 I, 2030, 2030 I, 2020 I, 2318, 2320, 2318 L, 2420

Canon Imagerunner-Serie 2016, 2020, 2016 I, 2016 J, 2018, 2018 I, 2022, 2022 I, 2025, 2025 I, 2030, 2030 I, 2020 I, 2318, 2320, 2318 L, 2420

 

Canon C-EXV14

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.