No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ Drum for HP M203/227/DN/DW (23k.), CF232A

Компатибилен
900.00 mkd / €14.66
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Hewlett Packard Laserjet Pro MFP M-Serie 227 FDN, 148, 148 DW, 149 DW, 148 FDW, 148 DW, 148 FDW, 227 FDW, 227 SDN, 227, 227 FDW, 227 SDN

Hewlett Packard Laserjet Pro M-Serie 118 DW, 118 DW, 203 DN, 203 DW, 118 DW, 203, 203 DN, 203 DW

Hewlett Packard Laserjet Ultra MFP M-Serie 230 SDN, 230

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.