No.1 за тонери во МК
+389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ toner for Panasonic KX-FL401/403/411/413 (2k.) KXFAT88X

Компатибилен
260,00 mkd
  • +
    -

 

Panasonic KX-FL-Serie 401, 401 G, 421, 401 GW, 421 GW, 421 G

 

Panasonic 88x KXFAT88X

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.

FREE live chat software