No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ ribon for Epson LQ 1000/1170/1600 C13S015022

Компатибилен
  • Производител: Anpoll
  • Шифра на мојтонер.мк: na.r.n478bk
  • ОЕМ шифра: C13S015022
  • Достапност:
190.00 mkd / €3.10
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Admate DP 160, EL 2415, LQ 1800

AMT Accel 213, 214, 214d, 243, 244, 244d, 294, 294d, 313, 315, 325, 325i

Citizen HQP 45/55, 550, 555, MSP 15E, MSP 25, MSP 45, MSP 55, 224

Epson 3360, 7754, 8755, 5500, T-750, CTM-F-100, ERC 08, ERC 20, FX 100, FX 1000, FX 105, FX 1050,  1150, 1170, 1180, 185, 286, 286E, 1000, LQ 1010, 1050, 1070, 1170,  LQ 1600K,  LQ 1800K, LQ 1900K, LX 1000

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.