No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ ribon for Oki ML 182/320/3320 09002303

Компатибилен
  • Производител: Anpoll
  • Шифра на мојтонер.мк: na.r.n639bk
  • ОЕМ шифра: 09002303
  • Достапност:
120.00 mkd / €1.95
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

OKI OKI 9700

OKI GE-Serie 5250 U, 5253 A, 5256 D, 5262 D, 5252 A, 5290 P

OKI ML-Serie 280 Elite DC, 182, 182 Plus, 183, 184, 192, 192 Plus, 193, 194, 195, 320, 321, 188, 193 Plus, 172, 180, 182 TTY, 182 Turbo, 192 Elite, 193 Elite, 182 Elite, 321 Elite, 320 Elite, 280, 180 Plus, 184 Turbo, 325, 351, 3320, 3321, 10, 120, 240, 182 T, 184 T, 186, 280 Elite, 183 Elite, 3320 ECO, 3321 ECO

OKI Okimate-Serie 120

OKI Microline-Serie 10, 120, 172, 180, 180 Plus, 182, 182 Elite, 182 Plus, 182 TTY, 182 Turbo, 183, 184, 184 Turbo, 188, 192, 192 Elite, 192 Plus, 193, 193 Elite, 193 Plus, 194, 195, 240, 280, 320, 320 Elite, 321, 321 Elite, 325, 3320, 3321, 351, 100, 182 T, 184 T, 186, 280 Elite, 183 Elite

OKI 1X-Serie X Elite

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.