No.1 за тонери во МК
MK EN +389 75 305965 SALES@MOJTONER.MK НАЈАВА / РЕГИСТРАЦИЈА

HQ ribon for Epson LQ 670/680/2550 C13S015262 13mm x 10m

Компатибилен
  • Производител: Anpoll
  • Шифра на мојтонер.мк: na.r.n901bk
  • ОЕМ шифра: C13S015262
  • Достапност:
150.00 mkd / €2.44
Цената во Евра е од информативен карактер, наплатата се врши во Денари
  • +
    -

 

Epson LQ-Serie 1060 Plus, 2550 Plus Color, 860 Plus, 670, 1060, 2500, 2550, 860, 680, 680 Pro, 2500 Plus, 2550 Plus, 680 Plus, 670 K, 670 K Plus, 670 T, 660, 660 K, 680 K, 680 K Pro

Epson VP-Serie 3000

Epson DLQ-Serie 2000 Color

 

Epson LQ 670 C13S015262

 

Мислења (0)

Нема коментари за овој производ.